JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Elektronik Lavpris har siden 1982 været en af Danmarks førende butikker med salg af elektronikvarer, herunder komponenter, udstyr og værktøj til alle former for elektronik.

Elektronik Lavpris er 100% danskejet og ejes af direktør og partner Peter Klejnstrup Sørensen samt af Daniel Klejnstrup Sørensen, der ligeledes er partner.

Det er vores sigte at være førende indenfor vores felt, og med 40 års erfaring og som en af de første i Danmark med onlinesalg, har vi i dag opbygget en butik, som pt. har godt 50.000 aktive varenumre.

Den fysiske butik med et knap 2000 m2 lager er beliggende i Aarhus V, hvorfra vi også ekspederer vores web-ordrer med dag-til-dag levering. Vi leverer i Danmark samt i hele verden.

Elektronik Lavpris har et bredt kundegrundlag. Fra den lille håndværker, til større erhvervskunder over til offentlige myndigheder, ligesom også mange privatkunder dagligt møder op i butikken for at købe eller afhente varer.

Vi bestræber os på at være på forkant både med "gamle", måske udgåede varer og med de nyeste varer, som du kan finde på elektronikmarkedet. 

Udvalget er stort og meget varieret. Det er her, at du måske kan finde den stump, som ingen andre har. Her findes alt fra hjemmebyggede højttalere, det rigtige stik, transistor eller antennekabel, men også en god og billig mikrofon til musikeren.

HISTORIE

 I 1982. startede Elektronik Lavpris som en lille virksomhed i en lille butik i midtbyen af Århus på adressen Vesterbrogade nr. 8.

 5 år senere flyttede Elektronik Lavpris til købmand Rasmussens butik i nr. 10, og i 1996 flyttede vi til gades største butik i nr. 21-29.

 I 2012 havde vi 30-års jubilæum og det blev blandt andet fejret med en flytning til vores nuværende adresse på Bredskiftevej 16 i Aarhus V.

Her kan du betale med