JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Elektronik Lavpris har siden 1982 været en af Danmarks førende butikker med salg af komponenter, udstyr og værktøj til alle former for elektronik.
Elektronik Lavpris er 100% danskejet og består i dag af en fysisk butik i Århus, såvel som en velfungerende online del, med dag-til-dag levering overalt i Danmark og resten af verden.

Med over 40 års erfaring i fysisk butik og som en af de første i Danmark over 20 års erfaring med onlinesalg, har vi i dag opbygget en butik, som er skræddersyet til at dække kundens behov.
Med andre ord: vi ved hvad du står og mangler.

HISTORIE
Året er 1982. Elektronik Lavpris startede som en lille virksomhed i en lille butik i midtbyen af Århus.
I de første mange år lå butikken på Vesterbrogade tæt ved bryggeriet Ceres.

Efterhånden blev Elektronik Lavpris en institution i Århus. Den store interesse der var i samtiden for alle former for elektronik, kom mange århusianere til gode.
Alt fra hjemmebyggede højttalere, McCloud-horn til gode aftaler med uddannelsesinstitutioner var vejen frem.
Her kunne man altid finde det rigtige stik, transistor eller antennekabel, men også en god og billig mikrofon til musikeren.

Som en af de første i Danmark, blev der i år 2000 etableret en webshop.
Webshoppen er i dag vokset til at være langt det største aktiv hos Elektronik Lavpris.

Siden den spæde start i Århus Midtby, har Elektronik Lavpris været i konstant vækst og er i dag en markant spiller på markedet indenfor stumper til elektronik og forbrugerelektronik af høj kvalitet.

På trods af at butikken fra dengang har fået kolossalt vokseværk og i dag er flyttet ud i Aarhus V med knap 2000kvm under tag, kan du stadig finde det helt rigtige stik til din nye musikafspiller eller det mærkelige strømstik til din gamle spolebåndoptager.

Det er det, der er den store styrke hos Elektronik Lavpris.

Vi ved hvad du står og mangler.

Her kan du betale med