JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Audio

Audio dækker for det meste over elektronisk udstyr eller elektroniske apparater der formidler og gengiver lyd, især brugt i forbindelse med musik og tale. I en mere bred forstand dækker det over alt hvad der har med lyd at gøre. For at nogen kan optræde på en scene og give koncert eller holde tale, så skal der bygges en scene, der skal bruges kabler, stativer, ekstra podier, forstærkere, lys og røgmaskiner, scenetæppe, mixere, trådløse mikrofoner, lydeffekter og meget meget andet.

Hos Elektronik Lavpris bestræber vi os på at have alle elektroniske komponenter på lager, så en tekniker til hver en tid kan finde den stump der mangler i det store setup. Lydudstyr bruges også i mødelokaler, restauranter, på værksteder og kontorer. Her skal der trækkes ledninger og kabler, bruges forskellige slags stik, beslag og værktøj og der skal tilsluttes mikrofoner, cd-afspillere og hvad man ellers har til rådighed. Alt dette kan købe hos Elektronik Lavpris.

Musik, tale og lydeffekter kan optages og bruges i forskellige sammenhænge. Nogen laver podcast, andre vil være rockstjerner. Fælles for dem alle, er at de bruger stort set de samme komponenter, redskaber og tilbehør. Når lyden er optaget og evt. mixet, skal det ud af højttalerne, hovedtelefonerne, earbuds, airpods eller hvad den enkelte forbruger nu har til rådighed. Hos Elektronik Lavpris har vi også forskellige signalprocessore, omformere, adaptere, switche til alle formål, om det er på scenen, til konferencen eller teenageværelset.