JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Højttalere, løsdele og reservedele

Hos Elektronik Lavpris har vi har stort udvalg af højttalere, løsdele og reservedele til højtalere. Passive højttalere der kræver en separat forstærker eller den aktive højttaler med indbygget forstærker.
Skal du lave din mobiltelefon om til et højtydende musikanlæg eller stereoanlæg, så er det den aktive højttaler du skal gå efter. Tilsluttes med minijack/phono kabel (se under Kabler med stik > AV kabler)
De passive højttalere har sine fordele i hjemmet, i festsalen eller på caféen, hvor det hele kan samles et centralt sted, med forstærker, cd-afspiller osv.
Til radiomekanikeren og hjemmebyggeren har vi mange løsdele, enheder, terminaler, switches, monteringsplader, delefiltre, beklædning og meget meget andet.
Hvis man ønsker musik på værkstedet, i sportshallen eller overdækkede udendørsarealer er en løsning med almindelig hi-fi til hjemmet, ikke det optimale. Her kan Elektronik Lavpris tilbyde højttalere og kabler der er bygget til de mere barske omgivelser og til en vis grad kan tåle fugt og vand.
Det vil fremgå hvilken IP-standard (IP kode) produktet er godkendt til, hvis du er tvivl. Højttalere der er bygget til det, med baslag til montering, gitter til beskyttelse af enhederne og robuste kabinetter.