JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


 • N-HQ-HP137HF Hovedtelefoner Hi-fi m.volumekontrol, 2 meter ledning
  Varenummer:98-368
  Varekode:N-HQ-HP137HF
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 149,00
  Kr. 199,00
 • S100616 Hovedtelefon m. Stereo/Mono omskifter og volumekontrol Hovedtelefon med Stereo Mono omskifter og volumekontrol
  Varenummer:28-800
  Varekode:S100616
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 199,00
 • N-HQ-HP137HF6 Hovedtelefoner Hi-fi, volumekontrol, 6m ledning
  Varenummer:109-561
  Varekode:N-HQ-HP137HF6
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 199,00
  Kr. 249,00
 • A5881770 Kabel til Beyerdynamic DT990 hovedtelefoner
  Varenummer:127-938
  Varekode:A5881770
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 299,00
 • MDH-6300 DJ hovedtelefon Product picture 1024
  Varenummer:125-799
  Varekode:MDH-6300
  Bestillingsvare - tages kun hjem ved bestilling!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 439,00

Lukkede Hovedtelefoner

Nogle vil mene at den bedste lytteoplevelse får man med lukkede hovedtelefoner. Der er flere ting der gør sig gældende her: Lukkede hørebøffer der holder den daglige støj ude er én ting, en anden er så, at de lukkede ofte har en meget større driver (højttaler), som giver et stort og fyldigt lydbillede, så man kan nyde sin yndlingsmusik fuldt ud. Sæt en plade eller cd på og smid dig i sofaen - det bliver ikke bedre. Det er ikke kun musik der kommer til sin ret med de lukkede høretelefoner. Er det lydbøger, podcasts og den slags der optager dig, er der slet ingen tvivl - de skal være lukkede hvor de bløde ørepuder omslutter dit øre og føles behagelige.

Snyd ikke dig selv for en fantastisk lytteoplevelse. Mange tager sig til takke med at lytte til musik og lydbøger ud af mobiltelefonen, computeren eller små smarte USB-højttalere. Men hvis du savner den store bund, dynamik og klare diskant, så gør dig selv en kæmpe tjeneste og anskaf et par gode hovedtelefoner. Der er markant forskel i lytteoplevelsen.

Lyden og selve oplevelsen af at være der selv bliver utrolig meget bedre. Det kan slet ikke beskrives, det skal prøves. Lukkede on-ear hovedtelefoner fås i mange typer og har mange anvendelsesmuligheder. Som almindelige hi-fi høretelefoner til de professionelle studie-høretelefoner. De kommer selvfølgelig også i mange prisklasser. Hovedtelefoner skal være behagelige at have på. Ud over ørepuderne er der også bøjlen over hovedet. Den skal også være behagelig at have på.

Lytter du til musik og podcasts i det offentlige rum, så gør dig selv og især andre den tjeneste, at bruge hovedtelefoner. Ellers kan det være meget forstyrrende for dine omgivelser, som også kan blive sure, desuden snyder du dig selv ved ikke at få lyden helt tæt på øret - det udelukker også den støj der er omkring dig.

De fleste musikanlæg har udgang til hovedtelefon og det er typisk med almindelig 6,3 mm jack, eller 3,5 mm minijack på de fleste smartphones. I de mere sjældne tilfælde kan det være 2,5 mm mikro. Mange høretelefoner leveres med en adapter, så de både passer i indgange med de almindelige jack-stik og de mindre 3,5mm minijack.