JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


 • ST41600100 <strong>EUROLITE</strong> ML-64 GKV Multi Lens schwarz
  Varenummer:117-823
  Varekode:ST41600100
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 999,00
  Kr. 1.999,00

Skal du holde en fest, hvor der er behov for et brag af et lysshow? Så er du kommet til de rette. Hos Elektronik Lavpris har vi nemlig mange forskellige valgmuligheder i form af produkter, du kan bruge til opsætning af et aldeles fremragende lysshow.

Størstedelen af vores sortiment er bestående af Lamp Modules – det er små moduler, der kan give et flot lysshow. Du kan enten vælge at erhverve dig forskellige moduler eller benytte flere af samme modul til at skabe flot og på mange måder levende lys.

Gode produkter til små priser

De forskellige modeller fås med forskellige fatninger og kan kobles til forskellige reflektorlamper, hvilket du skal være ajourført med, inden du erhverver dig et modul. Det er nemlig vigtigt, at der er overensstemmelse mellem sådanne parametre. Modulerne kan kobles til forskellige farver. Det er farver såsom:

 • Turkis
 • Violet
 • Pink
 • Og lignende andre farver

Det er alle sammen farver, der kan være med til at skabe en festlig stemning og et brag af et lysshow. Vi har mange gode produkter, og dem udbyder vi til de bedste internetpriser. På den måde kan du erhverve dig produkterne til at skabe det flotteste lysshow til din fest.