JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Krympeflex


Elektronik Lavpris tilbyder et bredt udvalg af krympeflex samt andre former for kabeltilbehør til yderst konkurrencedygtige priser.
Krympeflex er et af vores mange kerneprodukter og det store udvalg, der dækker alle behov fra hobby til industri, indbefatter krympeflex i metermål, i æsker, på spole og krympemuffer til el-isolering. Industri-godkendte produkter i den bedste kvalitet.

I vores brede sortiment af krympeflex finder du også transparente, sort, hvide og farvede. Krympeflex-tape og med lim og mange andre krympeprodukter, som du kan bruge til reparation af ledninger og andre elektriske isoleringsopgaver
Andre produkter i kategorien er endehætter, lynlåsmuffer, installationsmuffer og andre krympeflexprodukter til elisolering. Dertil krympeflex sortimenter og sortimentsboxe og kasser, så du selv kan sammensætte et udvalg der passer til dine behov.

Til selve forarbejdningen har vi naturligvis forskellige varmluftblæsere, krympetænger og måleinstrumenter som fx. kabeltestere. Alle disse produkter vedrørende krympeflex lever naturligvis op til vores høje standard for hurtig og effektiv levering.
Hvis du skulle have brug for nogen form for hjælp til dine ordrer, tilbyder vi både telefonisk og online ekspertrådgivning fra erfarne teknikere.

Vi sender til hele verden