JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Man kan vist roligt sige, at krympeflex er en form for multifunktionelt stykke værktøj. Den lille ”dims” med de mange funktioner er hverken stor eller prangende men er derimod yderst brugbar, når det for eksempel kommer til at videregive informationer. Du kan blandt andet bruge krympeflex til at sætte dit navn på et kabel, men du kan også bruge den til at skrive kablets funktion eller andet på. En krympeflex er desuden også god at bruge:

  • Som isolering
  • Som beskyttelse mod kemikalier, slid samt ugunstige vejrforhold
  • Til farvekodning
  • Til bundling
  • Til belastningsaflastning

Krympeflex beskytter og forebygger

I og med at krympeflex har mange funktioner, så er den også med til at beskytte flere forskellige former for kabler, som ofte er udsatte for slitage. Desuden er det fleksible stykke værktøj også med til at forebygge uheld, hvor blandt andet elektricitet er involveret. Med et krympeflex rør kan du nemlig i højere grad sikre dig, at dine ledninger ikke knækker til at starte med.

Sidst men ikke mindst bør det også nævnes, at krympeflex er yderst praktisk, når det kommer til at holde orden i dine ledninger, da du selv ved hjælp af de små rør kan opfinde dit eget system.

Her kan du betale med