JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


 • N-SCBI4000BK Kikkert 10 x 42, Synsfelt: 96 m
  Varenummer:148-186
  Varekode:N-SCBI4000BK
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 349,00
 • N-SCBI1000BK Kikkert 8 x 21 mm, synsfelt: 128 m
  Varenummer:148-185
  Varekode:N-SCBI1000BK
  Bestillingsvare - tages kun hjem ved bestilling!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 199,00

Er du interesseret i stjerner, planeter samt hvad der ellers findes ude i atmosfæren, når vi bevæger os længere væk fra Jordens overflade? Så er du formentlig også helt vild med alt det, der følger med denne interessante hobby herunder det spændende og avancerede tilbehør, som kan hjælpe dig med at se udover Jordens grænse.

En kikkert kommer i mange udgaver og egner sig derfor godt til forskellige formål herunder:

 • Stjernekiggeri
 • Fuglekiggeri
 • Udforskning af planeter
 • Til at udforske det ydre rum på amatørbasis

Der er desuden også forskel på, om du benytter en kikkert eller et teleskop, fælles for disse er dog, at de bestemt gør de mere højtliggende hobbyer mere spændende at udforske.

En kikkert, hvor pris og kvalitet hænger sammen

Det er ofte sådan med en kikkert eller et teleskop, eller endda kombinationerne af disse kaldet teleskop-kikkerter, at de kan være dyre i forhold til, hvad du egentlig får for pengene. Hos Elektronik Lavpris gør vi dog en dyd ud af, at alle skal have muligheden for at investere i en kikkert. I vores sortiment finder du derfor flere forskellige kvalitetsbevidste kikkerter og teleskoper til gode priser, så du kan få kvalitet for pengene.  

Her kan du betale med