JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Tags-søgning for 203 produkter

Tantal kondensator

Har du med et nyere el-kredsløb at gøre, som volder dig problemer? Så kan det være en tantal-kondensator, du skal have fat i. En kondensator der indeholder tantal bruges nemlig oftest i nyere kredsløb, da denne kommer med nogle fordele, som gør den særdeles populær.

Desuden mener vi hos Elektronik Lavpris, at selv det populæreste og mest multifunktionelle stykke elektronisk værktøj skal kunne fås til en attraktiv pris.

Når det kommer til strøm og strømudligning fra vekselstrøm til jævnstrøm, bør du nemlig aldrig gå ned på udstyr. Lad derfor roligt en tantal-kondensator transformere ujævne strømbølger til strøm under kontrollerede forhold.

Sådan bruges er tantal kondensator

En tantal-kondensator kan bruges i mange forskellige kredsløb samt på flere forskellige måder. Først og fremmest bruges kondensatoren til at lagre energi. Men kondensatorer af tantal bruges ofte også fordi, at disse er mere holdbare end almindelige kondensatorer, hvilket skyldes, at de er særdeles modstandsdygtige overfor korrosion, og så er de ofte kemisk inerte. En tantal-kondensator bruges oftest:

  • Med strømforsyninger
  • I miljøer, hvor der arbejdes ved høje temperaturer
  • I situationer, hvor en kondensator skal bruges over længere tid som en bærende el-komponent