JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Kabelaflastning, montage og beskyttelse


Kabler og ledninger er ofte udsat for barske miljøer, hårdhændet håndtering, vind og vejr. Der skal beskyttelse til, de skal gemmes væk, sættes fast på væggen eller under jorden. Der er mange steder det kan gå galt.

Elektronik Lavpris fører en lang række produkter der beskytter kablerne bedst muligt. Med IP68-certificering der holder den højest mulige beskyttelse man kan opnå og materialer som nylon 66 med kraftig styrke, stivhed, hårdhed samt modstandsdygtig overfor høje temperaturer. Det er ikke blot store besparelser der venter forude, men allervigtigst er det, når vi taler om sikkerhed på arbejdspladsen eller i den mindre hobbyvirksomhed. Kært barn har mange navne og det ser vi i denne kategori for kabelaflastninger og lignende:

Kabelaflastninger med aflastningsbøjler, fladkabelholdere kabelknæk-beskyttere, strips, kabelgennemføring, kabelklemmer, kabelsøm, kantbeskyttere, metriske forskruninger, PG forskruninger, holdere til rundkabler, trykudligningselementer, velcro med flere.