JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Magneter

De kan bruges til opslagstavlen, på køleskabet, i værktøjskassen og meget mere. Desuden er de også et vidt begreb inden for fysik. De fås i alverdens størrelser og afskygninger. Hos Elektronik Lavpris kan du finde lige nøjagtigt den magnet, som du har brug for. Man forbinder typisk magneter med en stærk tiltrækningskraft, da de tiltrækker hinanden og lige så vel, som magneter har en høj tiltrækningskraft, så tiltrækkes du måske også af disse geniale størrelser. Her på hjemmesiden har vi i hvert fald gjort vores til at du skal lade dig tiltrække af vore mange gode tilbud.

Her hos Elektronik Lavpris finder du både helt originale magneter, magnetbånd i dispenser, magnetfolie, magnetischer, magnet klæbebånd og meget mere. Det er altid godt at have et lager af magneter. Det er noget, som man altid kan bruge. For eksempel når man får en invitation, der skal hænge på opslagstavlen eller lignende. Mange bruger også magneter til at hænge ting på køleskabet med. Som en ekstra service her hos os kan du bestille din ordre inden klokken 14 og få pakken tilsendt næste dag. Vi går meget op i at yde den bedste service over for vores kunder og mener derfor, at man altid skal kunne få vore varer på kort varsel, da det er noget man altid kan have brug for. Køb dine magneter hos elektronik-lavpris og få dem til en god pris