JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Sikringer og sikringsholdere

En sikring som komponent i elektronik er en sikkerhedsanordning i et elektronisk kredsløb. Sikringer beskytter elektronikken mod kortslutning og overbelastning. I den lidt større målestok, har vi de keramiske sikringer vi kender i vores elinstallationer i hjemmet. Der kan være mange grunde til at strømmen er blevet for kraftig og udvikler en kortslutning i ledningerne eller udstyret med store og små skader til følge. Sikringerne sørger for at afbryde kredsløbet og forhindrer at tingene udvikler sig, så din radio ikke bliver helt umulig at reparerer eller der ikke opstår farlige situationer i hjemmet.
Hos Elektronik Lavpris har vi et bredt udvalg af forskellige former for sikringer med med navne som Flink og Træg. Desuden keramiske sikringer, sikringer til bilen, SMD sikringsholdere, smeltesikringer som apparatsikring, picofuse med flere.

Her kan du betale med