JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Mangler du fatninger til dine lamper? Så er du landet det helt rette sted. Hos Elektronik Lavpris har vi nemlig et bredt udvalg af mange forskellige fatninger i alverdens afskygninger, og det har vi til de bedste priser. Vi ønsker, at det ikke skal være dyrt for dig at reparere dine lamper, lygter eller lignende, hvis der skulle være problemer med fatningen. Derfor har vi samlet et udvalg, der kan imødekomme de fleste behov.

Stort udvalg af lampefatninger

Uanset om du er på jagt efter fatninger til privat- eller erhvervsmæssig brug, så kan du med al sandsynlighed finde det, du står og mangler hos os i Elektronik-lavpris.dk. Det kan du tilmed til de bedste priser, og vi vil med glæde være din foretrukne forhandler af elektronik.

Nogle af de lampefatninger, vi har, er:

  • Fatning med loddeflige bro
  • Lampefatningsadapter
  • Halogensokler
  • Og mange andre

Mere konkret har vi i vores kategori også produkter, der hører inde under underkategorier såsom: E10, E5,5, G4/GU5,3, E14, Ba9s, B22, Halogen lampefatninger og mange flere. Vi sørger for, at du hos os kan få fat i det, du mangler. Det er netop herfor, at vi har det store udvalg, hvor der er fatninger til lamper i mange forskellige størrelser.