JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


 • BT0015 Logilink USB 2.0 Bluetooth V4.0 Dongle
  Varenummer:124-657
  Varekode:BT0015
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 99,00
  Kr. 149,00
 • AA0046 LOGILINK Bluetooth Headset Touch Pen, silver
  Varenummer:134-875
  Varekode:AA0046
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 149,00
 • BTSP1 Velleman - Bluetooth® håndfri mobiltelefon-sæt
  Varenummer:142-257
  Varekode:BTSP1
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 299,00

Hvis du er typen, der foretager mange telefonopkald om dagen og er træt af at skulle holde telefonen op til øret, eller hvis du ofte snakker i telefon, mens du kører bil, er det en god idé at investere i et bluetooth headset. Med et bluetooth headset kan du tale i telefon med dit headset, mens du stadig kan holde fokus på vejen eller på computerskærmen.

Find det rette bluetooth headset

Det er helt uundværligt at have et bluetooth headset, hvis du kører meget i bil. Der er forskel på de forskellige headsets, vi tilbyder her hos Elektronik-lavpris.dk. Du kan blandt andet få bluetooth headsets, der kun skal ind i det ene øre, mens vi også har modeller, der dækker begge ører – disse egner sig dog ikke til bilkørsel.

Her hos os finder du bluetooth headsets til gode, lave priser, og du kan altid være sikker på, at vi har sørget for at have produkter af god kvalitet på lager. På den måde kan du gøre en god handel her hos os, når du er på jagt efter et godt bluetooth headset.

Her på webshoppen finder du god elektronik til lave priser, der kan være med til at gøre dit liv meget lettere. Det gør sig gældende, hvad end der er tale om eksempelvis bluetooth headset, eller om du leder efter anden smart bluetooth teknologi.

Her kan du betale med