JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Hos Elektronik Lavpris finder du alt hvad du har brug for til rengøring og vedligeholdelse af elektronik.
Om det er kontaktrens, afspritning, korrosionsbeskyttelse, rustbeskyttelse eller andet du behøver, for at vedligeholde elektroniske kredsløb, kontakter osv.

Elektronik finder vi alle steder og slitage, nedbrydning fra den daglige brug, kan reduceres kraftigt med den rette vedligeholdelse og rengøring. Hos Elektronik Lavpris finder du alle former for kontaktspray, kølespray, isopropylalkohol, universalrengøring til en fair og overkommelig pris. Vi leverer til alle fra universiteter, værksteder, industrien og hobby.

Elektronik Lavpris har også et bredt udvalg af tape og klæbemidler til alle formål. Gaffatape til musikerne og værkstederne, selvlysende tape til diskotek og fest, afskærmningstape til scenen og større events, afskærmning med kobbertape, isoleringstape til elektronik, helt almindelig kontortape og pakketape. Skridsikring og meget andet.