JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


 • MB-8879262 Dykpumpe, 115L, Garden
  Varenummer:141-592
  Varekode:MB-8879262
  Bestillingsvare - tages kun hjem ved bestilling!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 499,00
  Kr. 749,00
 • MB-8879259 Dykpumpe, 130L, 2 mm sugehøjde
  Varenummer:141-593
  Varekode:MB-8879259
  Bestillingsvare - tages kun hjem ved bestilling!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 899,00
 • MB-8879263 Dykpumpe, 210L, Garden rustfri
  Varenummer:141-015
  Varekode:MB-8879263
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 999,00

Vandpumper er et super nyttigt redskab til haven og huset. De kan bruges til alt lige fra at tømme børnenes svømmebassin, rense havedammen og til at vande blomsterne. Har du nogensinde haft problemer med en oversvømmet kælder eller andre plane overflader, der ikke selv kan aflede vandet? I sådanne situationer kan det være rart at have en dykpumpe ved hånden. Pumperne i vores udvalg fås både i rustfrit stål og i slagfast plastik – det er med andre ord materialer, der kan tåle slid og heftig brug i perioder. Vi fører flere forskellige slags vandpumper og dykpumper, så du kan finde den rette alt efter, hvilke behov du har.

Vandpumper til havedamme og bassiner

Til bassiner og havedamme er en vandpumpe en rigtig vigtig ting. Den sørger for, at vandet hele tiden cirkulerer og ikke står stille. Derudover ilter den vandet og sikrer de bedste forhold for fisk og vandplanter. For pumper, der skal være under vandet, er det meget vigtigt, at de aldrig pumper, hvis der ikke er vand til stede. Hvis de gør det, brænder de simpelthen sammen.

Når du placerer din vandpumpe i havedammen, skal du ikke stille den direkte på bunden. Så suger den slam og skidt op og bliver hurtig tilstoppet. Stil den på en sten eller andet, så den er hævet fra bunden og kan pumpe optimalt. En vandpumpe kræver ikke særlig meget vedligeholdelse, det eneste, du skal gøre, er at rense filteret en gang i mellem, typisk en gang om ugen.

Sådan kan du bruge en dykpumpe

Hvis du ikke har en havedam, men for eksempel skal have tømt et svømmebassin eller en brønd, så skal du kigge på en dykpumpe. Her stikker du bare slangen ned i bassinet, og så begynder pumpen at suge vand op. Vandet kan du genbruge til at vande dine planter eller græsplæne. Dykpumper fås med flere forskellige kapaciteter. Du kan få en til både 115 liter, 130 liter eller 210 liter i minuttet.

Her hos Elektronik-lavpris har vi et bredt udvalg af både vandpumper og dykpumper, så du kan finde den løsning, du har behov for. Vi har altid lave priser for markedet, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor her hos os finde nogle gode vand- og dykpumper.

Her kan du betale med