JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Leder du efter en sjov gave eller et professionelt stykke udstyr, der kan sikre kommunikationen til dit event eller festival? Så er du kommet til det rette sted. Hos Elektronik Lavpris finder du et stort udvalg af walkie talkies i højeste kvalitet til ethvert formål. Derudover finder du også håndholdte walkie talkie mikrofoner, som er et sikkert hit til enhver teknikinteresseret, garvet såvel som nybegynder.

Værd er det i øvrigt at nævne i den sammenhæng, at hvor vi selvfølgelig byder på de nyeste intercom sæt med op til 5 km radius for anvendelse og genopladelige 800 mAh NiMH-batterier, har vi også masser af klassikere liggende i vores gemmer. Overrumples du af det hav af muligheder, som nye walkie talkies byder på, kan du for få penge få fingrene i ældre, brugte modeller og udstyr til samme pris.

Populære walkie talkies til talrige formål

Walkie talkien er egentlig en radiomodtager og blev udviklet under 2. Verdenskrig til brug i militæret. Senere begyndte private og virksomheder også at bruge dem. Især inden for amatørradio er walkie talkien et meget populært stykke udstyr. Walkie talkien er en virkelig effektiv form for kommunikation, hvis du skal snakke med folk over større afstande, fx under et arrangement eller en koncert. Den er især effektiv, fordi du ikke behøver at ringe op og vente på, at personen i den anden ende tager den. Med et enkelt tryk på en knap er du igennem og kan give informationerne videre.

På den måde sikres en hurtig og effektiv kommunikation, der er vigtig, når sikkerheden skal være i top. Vi sælger også walkie talkies med stemmegenkendelse. Så behøver du ikke at trykke på noget. Du siger bare din besked og radioen sender et signal. Så har du hænderne fri til andre ting. Mange walkie talkies kan også bruges som babyalarm. I vores sortiment finder du walkie talkies med alt fra 3km til 12km rækkevidde. Hvis du allerede har en walkie talkie, sælger vi også headsets og opladere. Hvad bør du lede efter i en walkie talkie? Hvad er værd at vide om walkie talkies, inden du foretager dit køb? Der er en række ting, du bør have for øje, når du er på udkig efter en walkie talkie. Helt lavpraktiske, kærkomne egenskaber er:

• Genopladeligt batteri og indikatorlys for batteriniveau.

• FM-modulation til at sikre tydelig tale og mindre støj.

• Antallet af tilgængelige kanaler, programmerbare kanaler og faste nødkanaler.

Selvfølgelig gælder også, hvor stor en distance du ønsker at kommunikere over. I de her situationer er det godt at sikre dig, at både du og din makker har samme model, så I begge er fortrolige med, hvor meget rækkevidde I har at gøre med. Går den ene nemlig rundt med en luksusmodel, er vedkommende tilbøjelig til at tage for givet, at du vil kunne nå ham. Modvirk det ved at have den samme model.

Skal det være VHF eller UHF?

En anden vigtig distinktion at have for øje, der spiller ind på rækkevidden for en walkie talkie, er skellet mellem VHF (Very High Frequency) og UHF (Ultra High Frequency) walkie talkier. Kort sagt har VHF og UHF-betydning for en walkie talkies frekvensområde. Fx kan VHF have et frekvensområde inden for ekstremerne 30 og 300 MHz, mens UHF’s område rammer højere, fx fra 300 MHz til 3 GHz.

UHF er bedre til indendørs brug, da kortere bølgelængde bedre formår at fare gennem materialer som beton og stål. Det gør dem også bedre egnet til at bruge, hvis du fx er vagt ved en fest med mange mennesker. VHF er derimod bedre udendørs, specielt ved fladt terræn uden forhindringer.

Her kan du betale med