JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Radiorør, Radiolampe og Elektronrør


Hi-fi og guitarforstærkere

Radiorør er i dag stort set blevet erstattet af solid state-enheder i de fleste forstærkere, switche og ensrettere. Dog er der visse undtagelser og mange entussiaster vil mene, at der slet ikke findes alternativer til Radiorør. I en moderne sammenhæng, bruges radiorør i stor stil af rockmusikere til deres guitarforstærkere og basforstærkere og hos hi-fi entussiasterne med deres audiofile udstyr. Fælles for dem er, at de søger den store varme lyd en rørforstærker kan give.

De lytter til Kalundborg Radio

Der findes desuden en del kortbølge-, mellembølge og langbølgeradioer fra før transistorerne for alvor tog over, som stadig fungerer og holdes vedlige af samlere og til dels museer rundt omkring.
Hos Elektronik Lavpris har vi derfor et bredt udvalg af forskellige typer af radiorør til de bedste priser. Under kategorien Radiorør, finder du Forstærkerrør, Udgangsrør, Rørsokler og Diverse rør. Vores radiorør udbydes til de bedste internetpriser, og vi sørger naturligvis for hurtig levering og forsvarligt indpakning.
Her kan du betale med