JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Hos Elektronik Lavpris har vi et bredt udvalg af forskellige typer af radiorør til de bedste priser. Vi synes nemlig ikke, at det skal være dyrt at anskaffe sig de fornødne reservedele til forskellige elektroniske produkter. Af forskellige radiorør kan vi tilbyde:

  • Forstærkerrør
  • Udgangsrør
  • Rørsokler
  • Diverse rør

I disse forskellige kategorier af radiorør er der en del forskellige produkter. Vores sortiment er udpræget og stort, fordi vi gerne vil have, at vi har netop det radiorør, du står og mangler. Det er dog vigtigt, at du finder de rette elektroniske dele, og vi står derfor også klar til at rådgive dig frem til at finde det rette, uanset om det er i form af udgangsrør, forstærkerrør, rørsokler eller andre typer.

Vi har radiorør i forskellige størrelser. Eksempelvis har vi rørsokler med forskellige antal pins. Derudover har vi forstærkerrør passende til forskellige typer af radioer.

Stort udvalg til de bedste priser

Det store udvalg af kvalitetssikrede produkter lyder måske til, at det kan være dyrt at handle hos os. Det er ikke tilfældet – tværtimod. Vores radiorør udbydes til de bedste internetpriser, og vi sørger naturligvis for hurtig levering på alle typer af radiorør.

Her kan du betale med