JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Se vores udvalg af spoler her

Hvis du er i gang med et projekt, hvortil du skal bruge en spole, har vi et udvalg af forskellige modeller her. Vi har mange forskellige typer af spoler, så hvad end du leder efter ferrit- eller luftspoler eller HT-trafoer, kan du finde dem her på siden. Hvis du er i gang med at bygge en højtaler, eller hvis du vil reparere en højtaler, der er gået i stykker, er du altså kommet det rigtige sted.

Fordelen ved at købe spoler til højtalere i høj kvalitet

Spolen er en vigtig elektronisk komponent, og vi har forskellige modeller, der alle er i høj kvalitet. Uanset formålet kan du finde en spole, der har det antal Henry og kan trække det antal Watt, dit projekt kræver. Dette gælder både vores Ferrit- og luftspoler, og med mange forskellige udgaver i hver af de to kategorier, bør det ikke være et problem at finde den rigtige.

Vi har også HT-trafoer, kort for high tension transformers, der er ideelle, hvis du leder efter den sidste komponent til fx højtalere. Vores meget store udvalg af Audiotrafoer sikrer nemlig, at du kan finde en trafo med det rigtige antal Henry til dit projekt.