JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Der er ikke nogen produkter i denne kategori.

Er du på udkig efter en ny digital diktafon? Der er mange muligheder, og her på siden har vi samlet et udvalg af modeller med forskellige egenskaber, kvaliteter og i prisklasser, hvor alle kan være med. Uanset om du skal have fat i en ny til et arbejdsprojekt, til skolebrug eller til fritidssysler, så kan du finde en passende og brugervenlig diktafon her hos Elektronik-lavpris.dk

Sådan fungerer en digital diktafon

Lydoptager eller diktafon? Kært barn har mange navne, og det er også tilfældet her. Selvom det er to forskellige benævnelser, så er produktets kerneegenskab den samme. Optagelse af lyd.

En diktafon eller lydoptager er designet til, ikke overraskende, at optage den lyd, du ønsker. Gennem den indbyggende mikrofon kan du optage din egen stemme, musik eller lydstykker, som skal genhøres eller bruges i digitale rammer.

Kommer diktafonen ikke med en mikrofon, der er god nok til det, du skal optage, så kan en separat mikrofon tilkøbes og sættes i den dertilhørende indgang. På den måde kan du opgradere lydkvaliteten af dine optagelser betragteligt. Derudover kommer de digitale diktafoner også med et stik til høretelefoner, så du kan høre lyden for dig selv, når den er optaget.

Fordelen ved at vælge en digital diktafon

Fordelen ved at vælge en god digital diktafon eller lydoptager er, at denne model typisk kommer med USB-indgang eller et SD-kort, som kan bruges til at overføre lyden digital til din pc eller tablet. På den måde bliver arbejdsprocessen mere ukompliceret og hurtigere, uanset om lydfilerne blot skal flyttes eller om de skal redigeres og deles til kollegaer, venner og familie.

Den gode kvalitet på alle vores modeller sikrer, at du kan optage mange gange. Flere af modellerne gør det tilmed muligt, at du kan afspille direkte på enheden, så du kan sikre dig, at optagelsen er god og i ordentlig kvalitet, før projektet afsluttes. Med en indbygget speaker kan du altså lytte undervejs og genoptage det, du ikke er tilfreds med på ny. Mikrofonerne, hvad end de er indbyggede eller tilsluttet separat, er desuden af en kvalitet, der lader dig fokusere på at optage uden at skulle bekymre dig om baggrundsstøj.

Brug en digital diktafon i hjemmet eller på arbejdet

Diktafonen har mange muligheder og kan optage forskellige lydkilder lige fra en simpel stemmeoptagelse til kompleks musik eller andre lydsammensætninger. Står du i en situation, hvor du gerne vil optage et interview, et møde, en telefonsamtale, en forelæsning eller andet, så er en diktafon god at have ved hånden og med i tasken.

Mange tænker måske, kan jeg ikke bare optage med min smartphone? Og jo, det er da en mulighed, ulempen er bare, at en smartphone typisk kun er udstyret med én enkelt mikrofon, og derfor bliver lyden dårlig sammenlignet med en diktafon med flere kvalitetsmikrofoner, der er skabt til formålet. Derudover kommer problematikker, foruden den dårlige optagekvalitet, som besværlige filhåndteringer, overførsler og eventuel sikkerhed ved personfølsomme oplysninger.

Hos Elektronik-lavpris.dk har vi samlet et stort udvalg af diktafoner, som netop kan optage lyd, som du både kan bruge i privat og professionel sammenhæng.


Her kan du betale med