JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


 • HAM25 Dørklokke med PIR detektor, 10m rækkevidde, 2 ringetoner - dørklokke velleman ham25 2 ringetoner, 10 meter rækkevidde
  Varenummer:113-508
  Varekode:HAM25
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 356,50
 • BN202720 Dørklokke, trådløs, firkantet
  Varenummer:91-764
  Varekode:BN202720
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 149,00
 • DBB3 Doorbell Illuminated Push Button Dørklokke tast
  Varenummer:145-480
  Varekode:DBB3
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 99,00
 • DBB2 Doorbell Illuminated Push Button Dørklokke tast
  Varenummer:145-510
  Varekode:DBB2
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 99,00
 • S350297 Trådløs dørklokke med lys indikator
  Varenummer:115-352
  Varekode:S350297
  Lagervare!
  Produktet udgår - Sælges så længe lager haves!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 99,00
  Kr. 149,00
 • DOORB222CWT Trådløs Dørklokke, 85 dB, hvid/grå - trådløs dørklokke med 36 melodier
  Varenummer:147-322
  Varekode:DOORB222CWT
  Lagervare!
  Henter lager-information...
  Inkl. moms
  Kr. 168,00

Ding-dong – det er den klassiske lyd af gæster, der kommer på besøg. Lyden kommer selvfølgelig fra dørklokken. Dørklokken har eksisteret i årevis. Før var det noget man hev i, men dørklokker følger selvfølgelig også med tiden, og nu fås de i mange forskellige elektroniske modeller. Dog vil lyden typisk være den samme, som den vi kender.

Vælg en trådløs dørklokke

Trådløse dørklokker er det nye. Vi kender alle til det klassiske problem, når de gamle originale dørklokker sidder fast, så man ikke kan trykke ind på dem eller lignende. Dét problem kan du løse med en trådløs dørklokke, som aldrig slår fejl, hvis batterierne er i orden. Hvis du også er blevet træt af, at folk ikke kan ringe på din dør, eller at du fra tid til anden misser en, der står ved døren, så kan du finde en ny dørklokke her.

Mange af dørklokkerne fås tilmed med et udvalg af nye lyde, så du får lidt medbestemmelse i, hvilken lyd der skal gå gennem huset, når der er en gæst ved døren. Flere af ringeklokkerne kommer desuden med to dele i et sæt, så du kan sætte en ved fordøren og en ved bagdøren. Hvis du så samtidig indstiller dem til hver deres ringetone, så kan du høre forskel på, om der står en gæst ved den ene eller den anden dør. Det er en fordel, hvis du bor i et stort hus.

Find din trådløse ringeklokke her hos os

For hos Elektronik Lavpris har vi et stort sortiment af trådløse ringeklokker. Fordelen ved en trådløs dørklokke er, at du kan flytte rundt på den, hvorhen du vil i dit hjem. Du bestemmer helt og holdent, hvor den skal være. Hvis du er på terrassen bag ved huset, kan du tage klokken med derud. Eller hvis du er i bad, kan du tage den med ud på badeværelset, hvis det er svært at høre klokken.

Her i webshoppen har vi alverdens dørklokker. Du kan både få dem i firkantet og runde former eller med lys indikator eller blink. Du kan i øvrigt også få en dørklokke med PIR-detektor og to ringetoner. PIR-detektoren er velegnet i hjem eller virksomheder, hvor personankomst eller tilstedeværelse ønskes signaleret. Det kunne eksempelvis være hoteller eller lagerlokaler, hvor gæsten eller kunden ikke skal stå og vente for længe.

Trådløse dør-og ringeklokker til ethvert behov

Ja, vi har faktisk en trådløs dørklokke til ethvert behov. Fælles for alle vore dørklokker er, at vi er meget kvalitetsbevidste omkring vore brands, og du finder kun dørklokker, der fremstår i en god og solid kvalitet. Derudover er de alle nemme at montere og vedligeholdelsesfrie. Så tag et kig på vores side, og se, hvad vi kan tilbyde, så er vi sikre på, at du finder din nye trådløse ringeklokke.

Her kan du betale med