JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Elektronikbyggesæt

Leg godt med elektronik. Byggesæt for store og små og til den vordende elektronikmekaniker eller radiomekaniker. Elektronikbyggesæt er samlesæt, som man selv kan lodde sammen fra et kit hvor alle dele medfølger. Opgaven er så at lodde de enkelte komponenter fast på den printplade, der naturligvis også er med i pakken. Der findes ikke noget dårligt tidspunkt at komme i gang med den sjove rejse med elektronik. Med det store udvalg hos Elektronik Lavpris, er der helt sikkert et byggesæt der passer til dig. Der findes forskellige slags samlesæt. Der kan bygges alt, lige fra bilalarmer, moduler til fjernbetjening, messageboard, lysfølsomme kontakter, blinkende juletræer, robotbiler, lykkehjul og mange andre spændende ting. De enkelte samlesæt leveres som løse komponenter og en printplade. Det er meningen at man selv finder ud af opsætningen af de enkelte elektronisk komponenter og deres funktion. Elektronik-byggesæt består af modstande, transistorer, kondensatorer, dioder, LED'er, potentiometre, printplade og meget andet.

Raspberry Pi moduler

Raspberry Pi er en mindre og ofte billig computer på størrelse med et kreditkort. Tilsluttes en computerskærm eller et tv og bruger almindeligt tastatur og mus. Det er en smart lille enhed, der gør det muligt for folk i alle aldre at udforske computere og lære at programmere på sprog som Scratch og Python. Den kan de samme grundliggende ting vi kender fra en stationær computer, lige fra at surfe på internettet og afspille HD-video, til at bruge regneark, tekstbehandling og spille spil. Raspberry Pi har desuden evnen til at interagere med omverdenen og er blevet brugt i en bred vifte af digitale maker-projekter, lige fra musikmaskiner og "parent detectors" til vejrstationer og meget andet. Vi ønsker at se Raspberry Pi blive brugt af børn over hele verden til at lære at programmere og forstå, hvordan en computer fungerer.

Her kan du betale med