JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Motor/Stepper/Servo Shield for Arduino - Board v2.0

Varenummer:134-340
Varekode:1438
Vægt:24.0g
Henter lager-information...
Henter lager-information fra leverandører...
Internet-pris
Inkl. moms:
Kr. 299,00
1438 14381438 14381438

 

Den oprindelige Adafruit Motorshield kit er en af ​​vores mest elskede kits, hvilket er hvorfor vi besluttede at gøre noget endnu bedre. Vi har opgraderet skjoldet kit til at gøre bestest, nemmeste måde at drive DC og Stepmotorer. Dette skjold vil gøre hurtige arbejde af dit næste projekt robotteknologi! Vi holdt evnen til at køre op til 4 DC motorer eller 2 stepper motorer, men tilføjet mange forbedringer.

I stedet for en L293D Darlington driver, vi nu har TB6612 MOSFET driver: med 1,2A pr kanal og 3A peak nuværende kapacitet. Det har også meget lavere spændingsfald over motoren, så du får mere moment ud af dine batterier, og der er indbygget i flyback dioder så godt.

I stedet for at bruge en lås og Arduino s PWM pins, har vi et fuldt dedikeret PWM driver chip ombord. Denne chip håndterer alle motor- og hastighed kontrol med I2C. Kun to stifter (SDA & SCL) er forpligtet til at drive flere motorer, og da det er I2C kan du også tilslutte andre I2C enheder eller skjolde til de samme ben. Dette gør det også drop-in kompatibel med alle Arduino, som Uno, Leonardo og Mega R3.

Helt stabelbare design: 5 adresse-vælg pins betyder op til 32 stabelbare skjolde: det er 64 stepmaskiner eller 128 DC motorer!

Masser af andre små forbedringer såsom en beskyttelse polaritet FET på magt stifter og lidt af prototyper området. Og skjoldet er samlet og testet her på Adafruit så alt du skal gøre er at lodde på lige eller stabling overskrifter og klemrækker.

Hent den nemme at bruge Arduino software bibliotek, tjek eksemplerne og du er klar til at gå! Leveres med en samlet og testet skjold, klemrække, almindelig header, jumper. Nogle lodning er påkrævet for at samle overskrifter på. Stacking headers ikke inkluderet, men vi sælger dem i butikken så hvis du ønsker at stable skjolde, skal du samle dem op på samme tid. Arduino og motorer er ikke inkluderet, men vi har masser af motorer i butikken og alle vores hobby servoer, DC-motorer, og stepmotorer arbejde stor.

Tekniske detaljer:

  • 2 connections for 5V 'hobby' servos connected to the Arduino's high-resolution dedicated timer - no jitter!
  • 4 H-Bridges: TB6612 chipset provides 1,2A per bridge (3A peak) with thermal shutdown protection, internal kickback protection diodes. Can run motors on 4.5VDC to 13.5VDC.
  • Up to 4 bi-directional DC motors with individual 8-bit speed selection (so, about 0.5% resolution)
  • Up to 2 stepper motors (unipolar or bipolar) with single coil, double coil, interleaved or micro-stepping.
  • Motors automatically disabled on power-up
  • Big terminal block connectors to easily hook up wires (18-26AWG) and power
  • Arduino reset button brought up top
  • Polarity protected 2-pin terminal block and jumper to connect external power, for separate logic/motor supplies
  • Tested compatible with Arduino UNO, Leonardo, ADK/Mega R3, Diecimila & Duemilanove. Works with Mega/ADK R2 and earlier with 2 wire jumpers.
Del produkt
Del via E-Mail
Del på Facebook Del på Twitter