JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

OPTEK TECHNOLOGY LIQUID LEVEL SENSOR

Varenummer:138-051
Varekode:OPB350W062Z
Henter lager-information...
Henter lager-information fra leverandører...
Internet-pris
Inkl. moms:
Kr. 111,75
OPB350W062Z

Rørvæskesensor

OPB350-serien bestående af væskesensorer er konstrueret til at fungere sammen med klare slanger, der har en udvendig diameter på 3,2 mm (1/8") og 6,3 mm (1/4"). Når de benyttes sammen med dertil egnede udgangsanordninger, kan der registreres udgangstilstande såsom væsketilstedeværelse og -fravær samt slangefravær. Hvis der er klare væsker til stede, sænker fototransistoren maksimumstrømmen, mens mørke væsker får den til at sænke minimumstrømmen. I takt med, at der presses bobler gennem slangen, varierer signalet mellem de stadier, hvor der er væske til stede, og hvor der ikke er. Hvis der ikke er nogen væske til stede, sænker fototransistoren kun en lille mængde strøm. Hvis der ikke er nogen slange til stede, sænker fototransistoren større strøm, end hvis der ikke er nogen væske til stede.

Uigennemtrængeligt plastikkabinet, der afviser omgivelsernes lys
Ledningslængde 610 mm, 26 AWG-kabel
Egnet til: kontaktfri væskedetektion, olier og andre petroleumsprodukter, farvede væsker, tonervæsker og vandProduktoplysninger


  • Output Current: 50mA
  • Response Time: -
  • SVHC: To Be Advised
  • Sensor Output: Phototransistor
  • Supply Voltage DC Max: 5.25V
  • Supply Voltage DC Min: 4.75V
 
Del produkt
Del via E-Mail
Del på Facebook Del på Twitter
Kunder der har købt dette produkt har også købt