JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Samsung Galaxy Xcover4

Varenummer:141-401
Varekode:DEL1007930
Henter lager-information...
Henter lager-information fra leverandører...
Internet-pris
Inkl. moms:
Kr. 2.195,00
DEL1007930DEL1007930DEL1007930DEL1007930DEL1007930DEL1007930

Til en aktiv livsstil

Robust design med elegante designindslag. Med en dybde på kun 9,7 mm er Xcover4 tyndere end tidligere generationer og har en grebvenlig, gummibelagt finish, så den aldrig glider ud af hånden.

Fit for life on the move

Slidstærk og pålidelig

Bygget til at blive brugt i barske miljøer. Galaxy Xcover4 er IP68-certificeret. Uanset om du vandrer i bjergene eller dyrker forskellige sportsgrene i det fri, kan du stole på, at din enhed er både støvtæt og vandbestandig.

Reliably durable

*Tåler at blive nedsænket i vand ned til 1,5 meters dybde i 30 minutter.

Højere skærmopløsning med bedre farver

Oplev en klar farvegengivelse. Galaxy Xcover4 har fået en større skærm på 5,0” med høj opløsning og en fantastisk skarphed i detaljerne for bedre gengivelse af multimedier.

Experience richer resolution

Tag skarpe billeder

Dokumenter dine eventyr i en endnu højere opløsning. Uanset om du tager selfies eller fotograferer i naturen, får du detaljerede og skarpe billeder med både selfiekameraet på 5MP og hovedkameraet på 13MP. Start kameraet hurtigt og nemt ved at trykke to gange på hjem-knappen.

Shoot exceptional photos

Forbedret skærmfølsomhed

Brug telefonen uden at behøve at fryse om fingrene. Galaxy Xcover4 har en avanceret skærm, der fungerer, selv om du har handsker på. Slip for frosne fingre, når du skal fotografere, ringe eller surfe.


 
Increased touch sensitivity

 

Hurtig og nem adgang

Xcover4 har en programmerbar hurtig-knap, som giver dig direkte adgang til specifikke apps. Hurtig-knappen kan f.eks. knyttes til kameraet eller LED-lommelygten.


 
Quick and easy access

 

Seamless transactions with NFC

With NFC integration the Galaxy Xcover4 doubles as your wallet to make paying for purchases or transportation super easy. Simply swipe your device at the counter or subway turnstile to fulfill the transaction and never worry about being without money again.

*Samsung Pay is incompatible with Galaxy Xcover4.


 
Seamless transactions with NFC

 

Højere batterikapacitet

Det store batteri giver længere batteritid, så du kan tage flere billeder og optage mere. Galaxy Xcover4 har et batteri på 2800 mAh, så du kan bruge telefonen endnu længere uden afbrydelser.


 
Packs more power

 

Sikkerhed i top

Slip for at bekymre dig om mobilsikkerheden, og fokuser i stedet på de vigtige ting i livet. Samsung Knox tilbyder markedsførende mobilsikkerhed, som beskytter mobiltelefonen mod skadelige programmer i realtid og sikrer dine personlige oplysninger og integritet.


 
Absolute privacy

 
  • 1,4 GHzCPU-hastighed
  • 5,0" (126,7 mm)Størrelse (hoveddisplay)
  • CMOS 13,0 MPHovedkamera - opløsning
  • 172Vægt (g)
  • 2800Standardbatterikapacitet (mAh)
  • Op til 77Lydafspilningstid (timer)
  •  
Produktfiler
Del produkt
Del via E-Mail
Del på Facebook Del på Twitter
Kunder der har købt dette produkt har også købt