JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Effektmonitor, Wi-Fi, SmartLife, stik

Varenummer:144-689
Varekode:NWIFIP110FWT
Vægt:115.0g
Lagervare!
Henter lager-information...
Henter lager-information fra leverandører...
Internet-pris
Inkl. moms
Kr. 299,00

NWIFIP110FWT Effektmonitor, Wi-Fi, SmartLife, stikNWIFIP110FWT Effektmonitor, Wi-Fi, SmartLife, stikNWIFIP110FWT Effektmonitor, Wi-Fi, SmartLife, stikNWIFIP110FWT Effektmonitor, Wi-Fi, SmartLife, stikNWIFIP110FWT Effektmonitor, Wi-Fi, SmartLife, stikNWIFIP110FWT Effektmonitor, Wi-Fi, SmartLife, stik

Smart Plug med Wi-Fi, Effektmonitor, Schuko-type F, 10 A 

Tænd og sluk for alle elektriske apparater i huset med din mobiltelefon

Fjernstyr mange elektriske apparater ved blot at slutte dem til dette trådløse, intelligente stik og forbinde dem med din smartphone eller tablet via din Wi-Fi-router. Den praktiske strømskærm giver dig mulighed for at få et overblik over, præcis hvor meget strøm apparatet aktuelt bruger, eller hvor meget strøm det har brugt over tid.

Let opsætning
Du behøver ikke at være et teknisk geni eller elektriker for at kunne fjernstyre og automatisere tilsluttede apparater og enheder. Alt, hvad du rent faktisk behøver, er et intelligent stik og din Wi-Fi-router. Vores intuitive app giver dig mulighed for at tænde og slukke for apparater via fjernbetjening og automatisk. Den kan tilmed arbejde sammen med stemmestyringssystemer som f.eks. Amazon Alexa eller Google Home.

Superslank – slut med blokerede stikudtag
Disse superslanke apparater er designet med henblik på at undgå, at det alment kendte problem med blokering af tilstødende stikudtag – vores stik er både intelligente og slanke og gør det nemt for dig.

Planlæg og foretag parring
Konfigurer tidsplaner, så stikket tænder for apparater, eller slut dem til andre enheder for at skabe omgivende scener, der kan aktiveres med en enkelt kommando eller et tryk på en knap.

Overvåg strømforbruget
Identificer hurtigt alle apparater, der bruger for meget strøm, for at sikre, at du bor i et intelligent og energieffektivt hjem.

Om Nedis® SmartLife
Oplev et stort og stadigt voksende udvalg af produkter – som f.eks. pærer, kontakter, fatninger, sensorer og kameraer – der alle kan styres via en brugervenlig og intuitiv app. Med stemmestyringsfunktioner understøttet af Amazon Alexa og Google Home, hvor der er ikke behov for andet end dit eksisterende Wi-Fi-netværk, er dette det forbundne, intelligente hjem på den nemme måde.
Uanset om du er på udkig efter en enkelt intelligent pære eller fatning, eller du vil automatisere hele huset, kan du her opleve, hvor tilgængelig intelligent teknologi er i dag.

Pakkens indhold

Smart-plug
Lynvejledning

Produktspecifikationer

Operativ Temperatur -10 - 40 °C
Max. Radio sendeeffekt 20 dBm
Antenne gevinst 2 dBi
Frekvensområde 2400 - 2483.5 MHz
App tilgængelig til Android™ & iOS
Kompatibel med smarthome Nedis® SmartLife
Indgangsspænding 100 - 240 VAC 50 Hz
Farve Hvid
Maksimal udgangseffekt 2500 W
Trådløs teknologi Wi-Fi
Strøm 10 A
Stik Schuko / Type F (CEE 7/7)