JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

EXPERIMENTAL BOARD

Varenummer:151-264
Varekode:RB-MOUNT2
Lagervare!
Henter lager-information...
Henter lager-information fra leverandører...
Internet-pris
Ekskl. moms.
Kr. 71,92
RB-MOUNT2 EXPERIMENTAL BOARD

Breadboard-Toolkit er den ideelle udgangsbasis for med en mikrocontroller efter eget valg
At udføre forsøgsopbygninger og elektroniske eksperimenter.
På den medfølgende monteringsholder er der diverse huller, som kan bores
De mest almindelige controllere, som for eksempel Raspberry Pi, Arduino, BBC micro:bit og meget mere sikker at montere (boltene medfølger i sættet).
Ud over et 830-pin (200 til strømforsyning) breadboard og forskellige jumperkabler (inkl. stifter til at konfigurere kablet efter behov "han") medfølger der også et powermodul.
Dette modul giver dig mulighed for let at spændingsforsyning til dine egne eksperimenter eller forsøgsopbygninger på Breadboards. Printpladen monteres og forsynes nemt, så breadboard med 3,3 og 5 V, spændingen kan indstilles enkeltvis for hver side.
Derudover står der også 3,3 samt 5 V og stel på ben til rådighed til lydgengivelse. Den maksimale udgangsstrøm er på 700 mA.
Strømforsyningen til printkortet kan takket være Micro USB-porte ske via de fleste mobiltelefonopladere, derudover er der også en standard USB og et DC I indgang til rådighed. Hvis DC ANVENDES SOM indgangskilde, kan USB-portene også anvendes til strømforbrug. Med kontakten kan du vælge indgangskilden mellem USB eller DC

Emballage-type Box
 
Content 1 stk  
Type RB-Mount2-Set  
Produkttype Breadboard-læresæt
Varer i kategorien "Byggesæt og moduler" skal som udgangspunkt betragtes som komponenter til hobbybrug, og ikke et færdigt produkt! - de er dermed ikke CE-mærkede.

Produktfiler
Beslægtede produkter
Kunder der har købt dette produkt har også købt
Her kan du betale med