JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Loddekolbe, lithium-ion, ledningsfri, m.oplader

Varenummer:137-312
Varekode:ST-80
Vægt:320.0g
Lagervare!
Henter lager-information...
Henter lager-information fra leverandører...
Internet-pris
Inkl. moms
Kr. 699,00
ST-80 Loddekolbe, lithium-ion, ledningsfri, m.oplader st-80 Loddekolbe med lithium-ion teknologi 6w 450 °CST-80 Loddekolbe, lithium-ion, ledningsfri, m.oplader

Loddekolbe med lithium-ion-teknologi

ST-80 er designet til bærbar brug, især når der er behov for et kraftfuldt værktøj. Den høje output lithium-ion batteri garanterer en driftstid på op til 75 minutter. En indbygget LED sikrer en perfekt belysning.

Udviklet til mobil brug

ST-80 loddekolbe er konstrueret til lodning i elektronik, elektroteknik eller mekanik. Så det er ideelt til serviceteknikere, men også til mange applikationer såsom i bilindustrien, eller i modelbygning og DIY.


ST-80 imponerer med sin hurtige opstart og kort opvarmningstid. Især den lange arbejdstid adskiller den markant fra tidligere tilgængelige batteri lodning irons.Using en lukket AC oplader, er ST-80 genoplades hurtigt. På grund af lithium-teknologi er der ikke behov for en fuld opladning, således at ST-80 er klar til hurtig anvendelse efter meget kort tid. En LED på opladeren angiver opladningsstatus af ST-80. Med en særlig adapter kabel ST-80 kan oplades med en USB-port (PC) eller en ekstern netdel. Dette muliggør en udvidet mobilitet, uanset en strømforsyning, batterier, eller andre specielle hjælpematerialer såsom gas loddekolber.

ST-80 er udstyret med en tilsluttet spids. Dette kan hurtigt erstattet af en ny eller anderledes tip. Den loddekolben varmer op lige så længe der trykkes på tænd / sluk-knappen. Dette vil øge sikkerheden, da enheden automatisk slukker. Derved undgås unødvendig opvarmning og vil derfor udvide arbejdstiden og øge tip levetid. Den meget korte warm-up giver stadig kontinuerligt arbejde flow.

Tekniske data

Effekt 6 W
Loddetemperatur ...450 °C
Laddetid 3.5 h
Opvarmningstid 25 s
Kontaktstiktype Euro
Drifttid 75 min

Information

Producent Stannol
Producentvarenr. ST-80
Oprindelsesland DE
Original pakkestørrelse 0
Dimensioner (inkl. pakke) 320X150X45 mm
Vægt (inkl. pakke) 320 g
RoHS information Opfylder RoHS-direktivet
Beslægtede produkter
Kunder der har købt dette produkt har også købt
Her kan du betale med