JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

I2C Serial LCD 1602 Module

Varenummer:140-420
Varekode:SBC-LCD16X2
Vægt:60.0g
Lagervare!
Henter lager-information...
Henter lager-information fra leverandører...
Internet-pris
Inkl. moms
Kr. 99,00
SBC-LCD16X2 I2C Serial LCD 1602 ModuleSBC-LCD16X2 I2C Serial LCD 1602 ModuleSBC-LCD16X2 I2C Serial LCD 1602 ModuleSBC-LCD16X2 I2C Serial LCD 1602 Module

I2C SERIAL LCD 1602 MODULE

Denne 16-karakter ved 2-linjers display har en meget klar og høj kontrast hvid tekst på en blå baggrund / baggrundsbelysning. Den indeholder også et serielt I2C / IIC adapterkort, der er lodret på bagsiden af ​​LCD'et. Det betyder, at det kan styres med kun 2 I2C serielle data stifter (SDA & SCL) og kræver så meget mindre digitale IO stifter, når de styres fra en mikrocontroller. I alt kræver modulet kun 4 ledninger, herunder 5V strøm og GND. Kontrastjustering leveres også af datterkortet via et potentiometer. Hvis du planlægger at bruge dette med et Arduino bord kan du downloade et kompatibelt bibliotek

Produktkode HCARDU0023 

Funktioner 64 mm x 14 mm LCD-skærm, understøtter IIC / I2C 
Application DIY Arduino-baseret projekt. Tillader montering af fjernpanel. Kræver kun 2 IO ben.

Bemærkninger:

Disse moduler leveres i øjeblikket med en standard I2C-adresse på enten 0x27 eller 0x3F. For at bestemme hvilken version du har, skal du kontrollere det sorte I2C adapterkort på undersiden af ​​modulet. Hvis der er 3 sæt pads mærket A0, A1, & A2, vil standardadressen være 0x3F. Hvis der ikke er pads, vil standardadressen være 0x27.

Modulet har en kontrastjusteringspotte på undersiden af ​​displayet. Dette kan kræve justering for skærmen for at vise tekst korrekt.

Hvis der påtrykkes tryk på I2C-datterkortet, er det muligt at bøje og komme i kontakt med LCD-modulet. Sørg for, at når LCD'et er installeret i din applikation, må ingen ekstern genstand påtrykke trykket på bagsiden af ​​modulet.


Model
YwRobot
Antal 1
Funktioner 2,6 "LCD-skærm, understøtter IIC / I2C
Anvendelse DIY Arduino-baseret projekt. Tillader montering af fjernpanel. Kræver kun 2 IO ben.

 

pinout
PIN BESKRIVELSE
1 GND
2 VCC (+ 5V)
3 SDA
4 SCL
Varer i kategorien "Byggesæt og moduler" skal som udgangspunkt betragtes som komponenter til hobbybrug, og ikke et færdigt produkt! - de er dermed ikke CE-mærkede.

Produktfiler

Beslægtede produkter
Kunder der har købt dette produkt har også købt
Her kan du betale med