JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Smart lyskontakt med Wi-Fi | Enkelt

Varenummer:144-730
Varekode:N-WIFIWS10WT
Bestillingsvare - tages kun hjem ved bestilling!
Henter lager-information...
Henter lager-information fra leverandører...
Internet-pris
Inkl. moms
Kr. 229,00
N-WIFIWS10WT Smart lyskontakt med Wi-Fi | EnkeltN-WIFIWS10WT Smart lyskontakt med Wi-Fi | EnkeltN-WIFIWS10WT Smart lyskontakt med Wi-Fi | EnkeltN-WIFIWS10WT Smart lyskontakt med Wi-Fi | EnkeltN-WIFIWS10WT Smart lyskontakt med Wi-Fi | EnkeltN-WIFIWS10WT Smart lyskontakt med Wi-Fi | EnkeltN-WIFIWS10WT Smart lyskontakt med Wi-Fi | EnkeltN-WIFIWS10WT Smart lyskontakt med Wi-Fi | EnkeltN-WIFIWS10WT Smart lyskontakt med Wi-Fi | EnkeltN-WIFIWS10WT Smart lyskontakt med Wi-Fi | EnkeltN-WIFIWS10WT Smart lyskontakt med Wi-Fi | Enkelt
Traditionelle lyskontakter, blot en hel del smartere. Denne intelligente vægkontakt til lyskilder giver dig mulighed for at fjernstyre og automatisk tage kontrol over belysningen.

Let opsætning
Kontakten kan bruges til at styre lyset ved blot at benytte dens berøringsfølsomme knap. Den giver dig tilmed mulighed for at slutte den direkte til din Wi-Fi-router og få kontrol over lyset fra din smartphone, tablet eller ved stemmestyring, når den bruges sammen med Amazon Alexa eller Google Home.

Planlæg og foretag parring
Hjernen bag denne intelligente vægkontakt til lyskilder er en app, der giver dig mulighed for at parre denne enhed til andre apparater og skabe den perfekte omgivende atmosfære i rummet med én enkelt kommando eller indstille lyset til at tænde automatisk – ideelt, hvis du er væk i et par dage.

Diskret
Den slanke og rengøringsvenlige glasfront falder i ét med indretningen, men alligevel er den diskrete enhed kraftig nok til at understøtte elektriske lyskilder på op til 300 W.

Om Nedis® SmartLife
Oplev et stort og stadigt voksende udvalg af produkter – som f.eks. pærer, kontakter, fatninger, sensorer og kameraer – der alle kan styres via en brugervenlig og intuitiv app. Med stemmestyringsfunktioner understøttet af Amazon Alexa og Google Home, hvor der er ikke behov for andet end dit eksisterende Wi-Fi-netværk, er dette det forbundne, intelligente hjem på den nemme måde.
Uanset om du er på udkig efter en enkelt intelligent pære eller fatning, eller du vil automatisere hele huset, kan du her opleve, hvor tilgængelig intelligent teknologi er i dag.
Antal udgange 1
App tilgængelig til Android™ & iOS
Frekvensområde 2412 - 2462 MHz
Højde 86 mm
Længde 10 mm
Maksimal udgangseffekt 300 W
Ophæng Vægmontering
Farve Hvid
Kompatibel med smarthome Nedis® SmartLife
Materiale Glass
Operativ Temperatur -20 - 50 °C
Programmering funktioner Switch On
Programmering funktioner Switch On
Programmering funktioner Switch On
Programmering funktioner Switch On
Programmering funktioner Switch On
Brede 86 mm
Trådløs teknologi Wi-Fi
Beslægtede produkter
Kunder der har købt dette produkt har også købt
Her kan du betale med