JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Bog: Jan Soelberg

Varenummer:144-939
Varekode:AE-BOGEN-1972
Lagervare!
Henter lager-information...
Henter lager-information fra leverandører...
Internet-pris
Inkl. moms
Kr. 999,00
AE-BOGEN-1972 Bog: Jan SoelbergAE-BOGEN-1972 Bog: Jan SoelbergAE-BOGEN-1972 Bog: Jan SoelbergAE-BOGEN-1972 Bog: Jan Soelberg

Bogen er i meget god stand. Ingen løse sider. Trykt i København 1972. 4. oplag, 4. udgave. 336 sider. Medfølger printplade. 200x125 mm. til 10 konstruktioner

Bogen for dig som vil vide hvordan man laver elektroniske kredsløb.

Den bog du nu holder i hånden, en fuldkommen ny udgave af den gamle AE-bog, der så dagens lys i 1970. Der er sket en masse i elektronikkens verden siden da, og det har medført, at AE-bogen har skiftet ansigt. Ikke en side er gået ram forbi, og der måtte hele 3.000 manuskriptsider til at skabe den nye AE-80 bog. 

Ved udarbejdelsen af bogen var det nødvendigt at gennemgå og indhente materiale i hundredevis af ind- og udenlandske værker. Mange af afsnittene i denne bog indeholder også det historiske grundlag for vor moderne elektronik. Et aspekt som ikke direkte er nødvendigt for forståelsen af moderne elektronik, men som kan medvirke til forståelsen og give et indblik i grundlaget for vor moderne elektronik.

Den tidligere bogs succes viste sig at bero på de for hobbyfolk ganske væsentlige faktorer: at der til bogens teori var knyttet bånd til dagligdags byggesæt. Bogen indeholder en printplade til enkle opstillinger, som kunne bygges af enhver med dagligdags komponenter. 

Arbejdet på AE-80 bogen har stået på i godt 3 år, og manuskriptarbejdet varede 10 måneder. Det har kostet “blod, sved og tårer”, og arbejdet har involveret mange ud over det, man sædvanligvis kan forvente. Derfor en tak til familie, personale i Jostykit, og andre som har bistået med hjælp, vejledning, korrektur og arbejdsindsats. Vi beder også om forståelse for eventuelle fejl. I et så stort værk er det umuligt at undgå fejl ved første udgave, hvorfor vi med tak modtager ris og ros til korrektion i de kommende udgaver.

Brug bogen som en blanding af opslagsværk, underholdende elektroniklæsning og som idebog for videreudvikling. Sæt aldrig det mål, at læse den fra ende til anden. Dertil er den for omfattende, og det er ikke intentionen bag AE-80 bogen.

Jan Soelberg

Varer i kategorien "Byggesæt og moduler" skal som udgangspunkt betragtes som komponenter til hobbybrug, og ikke et færdigt produkt! - de er dermed ikke CE-mærkede.

Beslægtede produkter
Kunder der har købt dette produkt har også købt
Her kan du betale med