JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Multiværktøj, 11-i-1, kreditkortdesign, rustfrit stål

Varenummer:152-719
Varekode:PCW08D
Lagervare!
Henter lager-information...
Henter lager-information fra leverandører...
Internet-pris
Inkl. moms
Kr. 19,00

PCW08D Multiværktøj, 11-i-1, kreditkortdesign, rustfrit stålPCW08D Multiværktøj, 11-i-1, kreditkortdesign, rustfrit stålPCW08D Multiværktøj, 11-i-1, kreditkortdesign, rustfrit stål

PCWork PCW08D Alsidigt og handy multiværktøj i kreditkortformat

11 smarte funktioner i ét praktisk multiværktøj

Leder du efter et praktisk stykke værktøj, som du nemt kan tage med dig, uanset hvor du går?
Så bør du se nærmere på PCW08D Multitool i kreditkortformat!

Dette praktiske overlevelsesværktøj kombinerer 11 forskellige funktioner i et kompakt format og passer i enhver tegnebog takket være dets praktiske kreditkortstørrelse, så du altid er godt rustet.

Med sine 11 forskellige funktioner kan PCW08D multiværktøjet meget: Flaskeåbneren giver dig mulighed for hurtigt at åbne en kølig drink på farten, mens kniven har et skarpt blad og kan bruges til at skære reb eller tilberede måltider. Multiværktøjet har kniv, flaskeåbner, dåseåbner, lineal, skruenøgle, unbrakonøgler (lille og store), sav, vingemøtriknøgle og nøglehulsring.

Fremstillet af højkvalitets 425 rustfrit stål

Multiværktøjet er lavet af højkvalitets 425 rustfrit stål, så det er særligt robust og holdbart. Materialet er ideelt til udendørs brug og er modstandsdygtigt over for korrosion og slid. Med en størrelse på 6,85 x 4,45 x 0,2 cm passer den nemt i enhver pung, lomme eller rygsæk, og med en vægt på kun 25 g lægger du næsten ikke mærke til det. PCW08D er derfor den ideelle følgesvend for alle, der kan lide at være fleksible og uafhængige på vejen.

Konklusion: En lille allrounder i et handy format

Samlet set er PCW08D Multitool et fremragende overlevelsesværktøj, der skiller sig ud for dets alsidighed og praktiske format. Med sine 11 forskellige funktioner er det en lille allrounder, der ikke bør mangle i nogen pung. Uanset om det er camping, vandreture, rejser eller blot i hverdagen, overbeviser multiværktøjet med sine mange funktioner og det robuste rustfri stålmateriale. Et absolut must-have for alle udendørsentusiaster og gør-det-selv-fans.